Ο δικτυακός τόπος “intramedia.org” ανήκει στην επιχείρηση με διακριτικό τίτλο “ΙNTRAMEDIA” που εδρεύει στην Ελλάδα, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.
Έχει ΑΦΜ :136139373 (αριθμός ΓΕΜΗ: 165616403000) και ανήκει στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας.

H επιχείρησή μας προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους τομείς του Διαδικτύου και της Διαφήμισης, του Εναλλακτικού/Αθλητικού τουρισμού και τον χώρο των Media και της Αυτοέκδοσης και εντάσσει πλέον κάτω από ένα brand μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων που μας καθιέρωσαν στην ελληνική αγορά. 

Τον διακριτικό τίτλο της συνθέτουν οι 3 κύριες δραστηριότητές της. INternet, TRAvel & MEDIA. H επιχείρηση παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες διαδικτυακής προβολής και προώθησης (κατασκευή site, digital marketing, διαφήμιση και προώθηση, γραφιστικές υπηρεσίες), υπαίθριων τουριστικών δραστηριοτήτων αναψυχής (διοργάνωση πεζοπορικών εκδρομών και κινηματογραφικών παραγωγών εξορμήσεων περιπέτειας) καθώς επίσης και υπηρεσίες που αφορούν την αυτοέκδοση συγγραμάτων (δημιουργία e-book, δημιουργία εξωφύλλου, προωθητικά video).

Η πολύχρονη εμπειρία και στα τρια αυτά αντικείμενα και ο επαγγελματισμός μας εγγυάται το άρτιο αποτέλεσμα μέσα από μια δημιουργική και αποδοτική συνεργασία μαζί μας. Διότι στην Intramedia, ό,τι αγαπήσαμε περισσότερο στην πορεία της ζωής μας, το κάναμε επάγγελμα, πιστοποιηθήκαμε, εξειδικευτήκαμε, επενδύσαμε σε χρόνο και χρήμα για να έχετε εσείς συγκριτικό πλεονέκτημα στις επιθυμίες και επιδιώξεις σας.